Zobrazení: vizuální, textové

Centrum pro podporu open science

openscience.cuni.cz [aktuální verze]

Centrum poskytuje centrální metodickou podporu v oblasti open access a správy výzkumných dat na Univerzitě Karlově. Informace o centru, otevřené UK, open access, výzkumných datech a aktuálním dění.

Vydavatel: Univerzita Karlova

Informační systém o průměrném výdělku : ISPV

ispv.cz [aktuální verze]

Portál pravidelného monitorování výdělkové úrovně a pracovní doby zaměstnanců v České republice. Součástí statistické měření a jeho využití.

Vydavatel: Trexima

Michal Berg

www.michalberg.cz [aktuální verze]

Stránky 2. místopředsedy strany Zelených ze Vsetína, aktivisty a podnikatele Michala Berga. Součástí je životopis, články a názory na aktuální dění a informace o projektech.

Vydavatel: Berg, Michal

Licence: CC BY 3.0 CZ

Nadace Otakara Motejla

www.motejl.cz/ [aktuální verze]

Stránky nadace usilující o efektivní veřejnou správu a fungující občanskou společnost. Součástí informace o fondu, Čtvrtletník-

Vydavatel: Nadace Open Society Fund Praha

OpenAlt konference

www.openalt.cz [aktuální verze]

Stránky konference o otevřeném softwaru, datech a IT bezpečnosti. Informace o konferenci, programu a archivních ročnících.

Vydavatel: OpenAlt z.s.

Licence: CC BY-SA 4.0

OpenAlt z.s.

www.openalt.org [aktuální verze]

Stránky spolku, jehož cílem je podpora otevřených technologií, pořádání komunitních a osvětových akcí, podpora vývoje nového a vylepšování současného otevřeného hardware a software a další. Informace o spolku, projektech a aktuálním dění.

Vydavatel: OpenAlt z.s.

Licence: CC BY-SA 4.0

OpenData.cz : otevřená datová infrastruktura

www.opendata.cz [aktuální verze]

Stránky iniciativy usilující o vybudování otevřené datové infrastruktury v České republice zahrnují informace o aplikacích, datových sadách, ohlasy v médiích.

Vydavatel: OpenData.cz

Licence: CC BY 4.0

Otevřená data

www.otevrenadata.cz/ [aktuální verze]

Stránky informují o aktuálních trendech a možnostech práce s daty a snaží se prosadit širší využití otevřených dat v České republice.

Vydavatel: Nadace Open Society Fund Praha

1