Display: visual, text

Belgické modrobílé plemeno

www.belgianblue.cz [current version]

Stránky chovatelů belgického modrobílého plemene obsahují informace o plemenu, jeho historii, křížení a zemědělských akcích a výstavách. Součástí je také registr plemenných býků.

Publisher: Malát, Kamil

Český svaz chovatelů jerseyského skotu

www.jersey.cz [current version]

Stránky svazu, který zajišťuje šlechtění jerseyského skotu v ČR a poskytuje poradenskou službu chovatelům a zájemcům o toho plemeno. Informují o svazu, plemeni, jeho chovu a užitkovosti a obsahují také plemennou knihu.

Publisher: Český svaz chovatelů jerseyského skotu

Svaz chovatelů českého strakatého skotu

www.cestr.cz [current version]

Informace o svazu, který se podílí na vytváření strategie chovu skotu v České republice a zajišťuje poradenství v oblasti jeho šlechtění. Součástí stránek informace o jednotlivých plemenech skotu a plemenná kniha býků.

Publisher: Svaz chovatelů českého strakatého skotu

Licence: CC BY 3.0

Svaz chovatelů holštýnského skotu : SCHHS ČR, o.s.

www.holstein.cz [current version]

Informace o svazu, který je zaměřen na činnosti, které slouží chovatelům holštýnského skotu k zušlechtění jejich stád a zvyšování ekonomické efektivnosti hospodaření. Součástí stránek je i databáze plemenných býků.

Publisher: Svaz chovatelů holštýnského skotu

Svaz chovatelů ovcí a koz Česká republika

schok.cz [current version]

Stránky svazu, který podporuje rozvoj chovu ovcí a koz. Součástí stránek jsou také informace o jednotlivých plemenech, jejich šlechtění a registr plemenných beranů a kozlů.

Publisher: Svaz chovatelů ovcí a koz v ČR

1