If you see this page, it is not possible to search the archive right now. Some links may return an error.

We are trying to resolve the problem. Please, try to load Webarchiv again later.



Display: visual, text

AUC Theologica

karolinum.cz/casopis/auc-theologica/aktualni-cislo [current version]

AUC Theologica je recenzovaný odborný teologický časopis, který vychází dvakrát ročně. Časopis se zaměřuje na širokou škálu teologických disciplín, jako je například systematická teologie, biblistika, patristika, pastorální a spirituální teologie, katechetika nebo církevní historie.

Publisher: Univerzita Karlova

Česká dominikánská provincie

op.cz [current version]

Informace o Dominikánské rodině přibližují poslání této řehole i konkrétní detaily ze života jednotlivých klášterů v České republice

Publisher: Provincie Řádu bratří kazatelů

Licence: CC BY-NC-ND 4.0

ChristNet.cz

www.christnet.eu [current version]

ChristNet.cz je jeden z nejčtenějších ekumenicky orientovaných křesťanských webů v České republice, který je zaměřený na čtenáře z jednotlivých církví, ale také na všechny, které zajímá otevřený pohled na dění na české i světové náboženské scéně

Publisher: ChristNet.cz

Husitská teologická fakulta Univerzita Karlova

www.htf.cuni.cz [current version]

Stránky zahrnují údaje o fakultě, jednotlivých katedrách a ústavech, o studiu, informace o vědecké a výzkumné činnosti, aktuality.

Publisher: Univerzita Karlova. Husitská teologická fakulta

Reformace.cz

www.reformace.cz [current version]

Portál reformované teologie se zaměřením na českou reformaci. Časopisy Reformace a Zápas o duši, kázání, studie, nahrávky, videa, články, knihy.

Publisher: Reformace.cz

Studia Theologica

www.studiatheologica.eu [current version]

Studia theologica je recenzovaný odborný teologický čtvrtletník vydávaný od roku 1999 ve spolupráci čtyř českých a slovenských teologických fakult. Obsahem časopisu jsou studie a články z všech hlavních teologických disciplín, jako biblická teologie, systematická teologie, pastorální teologie, náboženská výchova, ekumenická teologie, církevní dějiny atd. Mnohé z nich navíc sledují interdisciplinární pohled a dotýkají se tak náboženských, filosofických, psychologických, sociologických a kulturních věd.

Publisher: Univerzita Palackého

Licence: CC BY 4.0

Studie a texty Evangelické teologické fakulty

www.etf.cuni.cz/sat/ [current version]

Odborný časopis pro teologii obsahující původní badatelské práce a přehledové práce, které informují o současném stavu bádání v jednotlivých teologických oborech.

Publisher: Univerzita Karlova. Evangelická teologická fakulta

Teologické texty : časopis pro teoretické a praktické otázky teologie

teologicketexty.cz [current version]

Odborný časopis zaměřený na problematiku teologie a s tím související otázky spirituality a kritického myšlení, církevního života, faktografie, křesťanské etiky a historie. Obsahuje kompletní archiv TT, četně samizdatových čísel vydávaných v letech 1979-1989.

Publisher: Poláková, Jolana

Licence: CC BY-SA 3.0 CZ
1